Logo LOODS10 Oudewater groot Logo LOODS10 Oudewater klein

LOODS10 Oudewater

Een vergaderlocatie in het Groene Hart van Nederland; binnen maar toch buiten, waarbij kwaliteit vanzelfsprekend is en gastvrijheid heel gewoon.

Meer over ons

Netwerken is belangrijk voor je onderneming. Door het uitbreiden en onderhouden van contacten kun je nieuwe opdrachten binnen halen. Veel ondernemers bezoeken daarom regelmatig netwerkbijeenkomsten.

Misschien ligt het niet direct voor de hand om zelf een netwerkbijeenkomst te organiseren. Toch is het aan te raden hier eens over na te denken. Op jouw netwerkbijeenkomst kun jij bepalen wie er komt en wat er gebeurt. Jouw netwerk zal samenkomen op een locatie die jij gekozen hebt en zal deelnemen aan het door jou samengestelde programma. De genodigden hebben één ding gemeen en dat is dat ze verbonden zijn met jouw onderneming. Door zelf een netwerkbijeenkomst te organiseren, kun je dus je eigen onderneming in de spotlights zetten.

Hoe pak je dit aan?

Er zijn een paar dingen van cruciaal belang. Ten eerste de locatie. Daar weten wij bij LOODS10 alles van. Wij zorgen iedere dag voor een 9+ beleving van onze gasten.

LOODS10 is warm en stijlvol en beschikt over voldoende mogelijkheden voor jouw bijeenkomst. Belangrijk is ook dat de locatie goed bereikbaar is zijn en er voldoende parkeergelegenheid is. Over de culinaire invulling denken we graag met je mee.

Wat ga je doen?

Ten tweede is het belangrijk wat je gaat doen. Een tip: Geef de bijeenkomst een thema. Hier kun je dan een boeiend programma aan vast knopen. Denk aan een goede spreker of een interessante presentatie. LOODS10 heeft contacten met diverse inspirators en boekingsbureaus die de bijeenkomst een extra dimensie kunnen geven. Onmisbaar is hierbij een interactief gedeelte, zoals een spel of sessies in groepen. Dit zorgt voor uitgebreid contact tussen de verschillende deelnemers en komt het netwerken ten goede. Een bijeenkomst eindigt meestal met een borrel, zodat de mensen nog verder kunnen praten.

Vergeet niet te bedenken wie je uitnodigt. Bedenk wat je uit de bijeenkomst wilt halen en pas de doelgroep daarop aan.

Praktische tips

Begin op tijd. Verstuur de uitnodigingen vroeg, anders staat ieders agenda volgepland. Verder kun je kijken of je de kosten van de bijeenkomst kunt beperken door bedrijven te laten sponsoren in ruil voor reclame tijdens het event (praatje, banner, gadgets). Wanneer je besluit een paar keer per jaar een bijeenkomst te organiseren kun je vanaf de tweede bijeenkomst om entreegeld vragen.

Resultaat

Je eigen bedrijf staat in de spotlights. Wanneer een andere ondernemer een positief gevoel overhoudt aan jouw event is dit ook gunstig voor het imago van jouw bedrijf. Als je een paar keer per jaar een bijeenkomst organiseert, zie je jouw relaties regelmatig. En dát… komt jouw netwerk ten goede.

LOODS10 denkt graag met je mee over de invulling. Mail voor informatie naar info@loods10oudewater.nl

Bron: Meetables

Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht