Logo LOODS10 Oudewater groot Logo LOODS10 Oudewater klein

LOODS10 Oudewater

Een vergaderlocatie in het Groene Hart van Nederland; binnen maar toch buiten, waarbij kwaliteit vanzelfsprekend is en gastvrijheid heel gewoon.

Meer over ons

De beste wijnen en lekker eten in de mooiste omgeving

Kom op zondag 1 augustus naar LOODS10 Oudewater en waan je even in Toscane. Of op 27 augustus in Piemonte.

Over de culinaire trip

Ben jij ook toe aan wat positiefs en wil je samen met vrienden, familie of collega’s genieten van al het moois en lekkers wat Toscane of Piemonte te bieden heeft? Kom dan op zondag 1 augustus of op vrijdag 27 augustus naar LOODS10 Oudewater en waan je even in Italië.

Toscaanse Wine and Dine op 1 augustus

Op zondag tijdens de Toscaanse wine and dine middag geniet je van een Toscaanse lunch aan lange tafels in onze mooie tuin. Het Toscaanse menu wordt verzorgd door Topkok Peter Batelaan Culinair en er worden topwijnen geserveerd door Bernard Tesink van Grandi Vini.

Op deze dag wordt een culinair 6-gangen lunch geserveerd voor € 59,50 een bijpassend wijnarrangement is bij te boeken voor € 29,50. De trip begint met een apperitivo om 13:00 uur en om 14.00 uur zullen we gaan starten met de culinaire reis door Toscane.

Ontmoeten, beleven, proeven en genieten, dat is waar het deze trip om draait.

Reis je verder met ons mee naar Piemonte op 27 augustus?

Omdat de diners buiten in onze tuin plaats vinden raden wij u aan iets warms mee te nemen, mocht het wat koeler worden. Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten, laten we het binnen 48 uur weten en wordt het geld terug gestort.

Vragen over dit evenement?

Contact LOODS10 via info@loods10oudewater.nl of via 0348-508781
Contact Grandi Vini via info@grandivini.nl

Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht