Logo LOODS10 Oudewater groot Logo LOODS10 Oudewater klein

LOODS10 Oudewater

Een vergaderlocatie in het Groene Hart van Nederland; binnen maar toch buiten, waarbij kwaliteit vanzelfsprekend is en gastvrijheid heel gewoon.

Meer over ons

‘Gewoon’ goed geregeld

De nieuwe sociale regels en afspraken binnen de maatschappij dwingen ook ons tot creativiteit. Bij LOODS10 is nagedacht over hoe jij je bijeenkomsten kunt organiseren en tegelijk ‘social distancing’ kunt respecteren. In kleine groepen bij elkaar komen is daarom nu al mogelijk als het voor de voortgang van de dagelijkse werkzaamheden noodzakelijk is en de situatie hier om vraagt. Om in deze onvoorspelbare tijd het beste ervan te maken passen wij ons aan om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Deze ongewone situatie vraagt erom dat zaken goed geregeld zijn. Veiligheid staat voor ons voorop.

Bij LOODS10 bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact met anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega’s waar de afstand van 1,5 meter gewaarborgd wordt. Wij geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving. Hygiëne tijdens bijeenkomsten staat altijd voorop.

Voorzorgsmaatregelen

Er zijn extra voorzorgsmaatregelen doorgevoerd en alle medewerkers zijn hiervan op de hoogte. Onze locatie wordt dagelijks goed schoongehouden en extra gecheckt op hygiëne. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Ons (aangepaste) aanbod

• Je bent met max 15 personen tegelijk aanwezig en houdt 1,5m afstand van elkaar
• Corona hygiëne pakket (desinfecterende handgel, zeep, tissues, papieren handdoekjes)
• 3 ruimtes beschikbaar
• Terras van 90m2 overdekt door stijlvol zonnedoek
• Vrij parkeren

Flexibele boekingsvoorwaarden

In deze tijd passen wij graag onze standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Echter is het fijn om te weten dat LOODS10 tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen.

Voor bijeenkomsten die geboekt worden voor 31 december 2021 geldt dat deze tot 7 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum. Let op; voor tweedaagse bijeenkomsten met overnachtingsmogelijkheid geldt een annulerings-/verplaatsingstermijn van 10 werkdagen van te voren. Voor bijeenkomsten na 31 december, gelden vooralsnog de huidige algemene voorwaarden, tenzij de RIVM maatregelen aanleiding geven hiervan af te wijken.