In alle rust vergaderen 2018-05-01T21:57:51+00:00

Project Description

Buitengewoon vergaderen

Met een sfeervolle locatie in een monumentaal pand en uniek uitzicht over de polder is LOODS10 Oudewater dé plek om te vergaderen. Heeft u een vergadering, teambuilding sessie of andere zakelijke bijeenkomst? En bent u op zoek naar een goed bereikbare locatie met aandacht voor kwaliteit en persoonlijke benadering? Wij heten u en uw gasten van harte welkom bij LOODS10.

AlgemeenLOODS10 Oudewater beschikt over twee luxe vergaderruimtes die exclusief worden aangeboden. Geniet van optimaal comfort, moderne apparatuur en heerlijke maaltijden. Vergaderen in een ontspannen en ongedwongen sfeer, weg van de drukte van het dagelijkse werk, luxe gecombineerd met huiselijkheid. LOODS10 Oudewater is de ideale plek voor een succesvolle vergadering.

De grote vergaderruimteDeze zaal is circa 60 m² en is uitgerust met moderne communicatieapparatuur. De standaard opstelling bestaat uit een tot 1.2 meter in hoogte verstelbare tafel (4.20 x 1.60 m) die ruimte biedt aan maximaal 14 personen. Deze opstelling is uit te breiden tot een vierkante opstelling waar 24 personen comfortabel aan kunnen zitten. Met een theateropstelling is deze ruimte geschikt voor 40 personen. Bij meer dan 10 personen bieden wij u LOODS10 Oudewater exclusief aan, u kunt dan van alle aanwezige faciliteiten gebruik maken zonder gestoord te worden.

De kleine vergaderruimteDeze zaal is circa 13m² en is voorzien van moderne communicatieapparatuur. De ruimte is geschikt voor maximaal zes personen en is tevens per uur te boeken. Bij LOODS10 Oudewater richten we uw vergaderruimte in zoals u dat wenst.

Zaalhuur vanaf  € 90,- per uur exclusief BTW.

Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Of wilt u LOODS10 Oudewater eerst komen bekijken? Bel of mail ons. Wij zorgen voor een heerlijke kop koffie.

Eten en meer

De loungeruimte beschikt over een luxe koffiebar en biedt vrij uitzicht over de polder en prachtige boomgaard. Bij mooi weer is er de mogelijkheid uit te wijken naar het ruim opgezette terras.

Wij verzorgen ontbijt, lunch, diner en borrel. Van een tien-gangendiner tot een gemakkelijke maaltijd en alles daar tussenin. Daarnaast bieden wij diverse workshops en activiteiten aan. In overleg kunnen wij de arrangementen geheel op uw wensen afstemmen.

Lekkere broodjes