Dat moet gevierd worden! 2018-04-12T12:03:49+00:00

Project Description

Dat moet gevierd worden!

Bij LOODS10 vinden we genieten belangrijk en zijn we van mening dat je al het moois van het leven moet vieren. Daarom bent u ook voor een verjaardag, trouwdag, nieuwjaarsborrel of familiebbq bij ons aan het juiste adres. We denken graag met u mee over de invulling van uw perfecte feest.

Onbezorgd genieten

Heeft u iets bijzonders te vieren? En bent u op zoek naar een sfeervolle locatie met aandacht voor kwaliteit en persoonlijke benadering? LOODS10 biedt u een prachtige feestlocatie midden in het Groene Hart. Wij zorgen ervoor dat alles klopt, in de sfeer die bij u past, zodat u onbezorgd kan genieten van het feest.

En meer…

LOODS10 biedt ruimte aan gezelschappen van verschillende grootte, is uitstekend bereikbaar en u parkeert voor de deur. Daarnaast bieden wij diverse workshops en activiteiten aan.

Bruid met fiets
Bruid met fiets

Unieke locatie

Wist u dat LOODS10 Oudewater vroeger een hele andere bestemming had? Deze voormalige varkensschuur dateert uit 1880 en is benoemd tot monumentaal pand.

Inspiratie nodig?

Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom een keer langs.