Logo LOODS10 Oudewater

LOODS10 Oudewater

Een vergaderlocatie in het Groene Hart van Nederland; binnen maar toch buiten, waarbij kwaliteit vanzelfsprekend is en gastvrijheid heel gewoon.

Meer over ons

Bij LOODS10 vind je echt goede koffie, verse thee en lekkers voor de broodnodige energie. Wij serveren ontbijt, lunch, energy snacks, diner en borrel. Van een gemakkelijke maaltijd tot een achtgangendiner en alles daar tussenin. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou en je meeting past.

Ontbijt

Start de dag met een heerlijk gevarieerd ontbijt bij LOODS10. Dat is niet alleen een goed begin van de dag maar ook een goed begin van de vergadering.

Lunch

Bijzondere broodjes, salades, soepen en meer. Of je nu kiest voor een eenvoudige of uitgebreide lunch, alles is met zorg bereid, met gebruik van verse ingrediƫnten.

Diner

Wij koken met de seizoenen mee en hebben de voorkeur om zoveel mogelijk streekgebonden en biologische producten te gebruiken. Heb je speciale voorkeuren of wensen dan horen wij dit graag. Of laat je verrassen!

Offerte aanvragen

De snelste manier om te reserveren of een offerte aan te vragen, is door het contactformulier in te vullen. Je kan ons natuurlijk ook altijd even bellen. Of laat je nummer achter en wij bellen jou.

Vrijblijvende offerte aanvragen