Logo LOODS10 Oudewater groot Logo LOODS10 Oudewater klein

LOODS10 Oudewater

Een vergaderlocatie in het Groene Hart van Nederland; binnen maar toch buiten, waarbij kwaliteit vanzelfsprekend is en gastvrijheid heel gewoon.

Meer over ons

Een Duurzaam LOODS10 Oudewater

Samen zorgen voor een schonere en eerlijke wereld. LOODS10 doet mee! Ons dak ligt vol zonnepanelen, we scheiden al ons afval (natuurlijk!) en er stopt een bus vanuit Gouda en Utrecht pal voor onze deur.

De gerechten en drankjes die we serveren komen zoveel mogelijk uit de streek – soms zelfs uit eigen tuin – en de koffie en thee van LOODS10 wordt duurzaam geteeld. Eten dat overblijft na een bijeenkomst wordt (zo mogelijk) ingevroren, brengen we naar de Voedselbank of naar de plaatselijke voedselvoorziening Tjonkie Food.

Heb je ideeën of tips over hoe LOODS10 nóg duurzamer kan worden? Deel ze gerust met ons. We leren graag!

Onze ruimtes

Inspirerende ruimtes met een industrieel tintje, waar je gestimuleerd wordt om out-of-the-box te denken. Je huurt de locatie altijd exclusief. Dit betekent dat jij en jouw gasten van alle ruimtes gebruik mogen maken. Buiten jouw eigen groep zijn er dus geen andere gasten aanwezigen. LOODS10 bestaat uit een plenaire vergaderruimte, een sfeervolle lounge voor ontvangst, ontbijt, lunch, borrel of diner en een kleinere vergaderruimte welke gebruikt kan worden als break-outruimte. 

Alle ruimtes bekijken

Beste vergaderlocatie van Nederland 2024

LOODS10 heeft de Publieksprijs 2024 van MeetingReview gewonnen. Op basis van meer dan 140 reviews van onze gasten, zijn wij verkozen tot de nummer 1 vergaderlocatie tot 100 personen. We voelen ons vereerd met deze mooie prijs!

Faciliteiten in LOODS10

  • Gratis WIFI
  • Arrangementen
  • Eigen parkeerterrein
  • Sfeervolle tuin
  • Audiovisuele middelen
  • Catering geregeld
  • Heerlijke koffie
  • Flexibel in te delen
  • Full service

Over LOODS10

LOODS10 is een unieke locatie en daarnaast een beleving. Geniet van optimaal comfort, moderne apparatuur en heerlijke maaltijden. Vergaderen in een ontspannen en ongedwongen sfeer, weg van de drukte van het dagelijkse werk, luxe gecombineerd met huiselijkheid. We hopen je snel te mogen begroeten!

Meer over LOODS10

Mogelijkheden

LOODS10 staat voor kwaliteit en persoonlijke benadering. Wij zorgen ervoor dat alles klopt, in de sfeer die bij jou past, zodat je onbezorgd kan vergaderen. Naast de ideale vergaderlocatie is LOODS10 ook de perfecte plek voor een (bedrijfs-) borrel, uitgebreid diner, jubileum, evenement, receptie, picknick of bbq in de boomgaard. Inspiratie nodig? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Alle arrangementen bekijken

Onze gasten

Nieuwsgierig wat onze gasten vinden? Hieronder lees je hoe zij hun bezoek aan LOODS10 hebben ervaren.

De Hoogstraat
Door
Facilicom
SNS
Erasmus
Plus
ASR
CNV
“Alles was tot in de puntjes verzorgd”

Fantastische dag gehad bij LOODS10 in Oudewater. We hebben onze partnerdag hier gegeven voor zo'n 45 personen. Kennissessies en een afsluitende barbecue en borrel. Een hele prettige samenwerking; erg betrokken en alles was tot in de puntjes verzorgd. Zeker een aanrader voor vergaderingen of events.

Michel
Channable