Logo LOODS10 Oudewater groot Logo LOODS10 Oudewater klein

LOODS10 Oudewater

Een vergaderlocatie in het Groene Hart van Nederland; binnen maar toch buiten, waarbij kwaliteit vanzelfsprekend is en gastvrijheid heel gewoon.

Meer over ons

Goed nieuws! LOODS10 heeft de Publieksprijs 2023 van MeetingReview gewonnen. Op basis van meer dan 140 reviews van onze gasten, zijn wij verkozen tot de nummer 1 vergaderlocatie tot 100 personen. We voelen ons vereerd met deze mooie prijs!

Vergaderen bij LOODS10

Onze locatie bestaat uit inspirerende ruimtes met een industrieel tintje, waar je gestimuleerd wordt om out-of-the-box te denken. De locatie wordt alleen exclusief verhuurd en beschikt over een plenaire vergaderruimte, een sfeervolle lounge voor ontvangst, ontbijt, lunch, borrel of diner en een kleinere vergaderruimte die ook gebruikt kan worden als break-out ruimte.

Kom tot rust én inspiratie in de landelijke omgeving aan de Hollandse IJssel. Geniet tijdens een intensieve vergaderdag van een verse barista koffie, een uitgebreide lunch of diner – verzorgd door een restaurant uit Oudewater.

Op onze website lees je alles over de mogelijkheden, maar bel ook gerust één van onze gastvrouwen, ze vertelt je met plezier over LOODS10 en maakt een offerte, passend bij je wensen.

Vorig nieuwsbericht