Bij LOODS10 Oudewater staan de gasten centraal. Daarom vinden we het belangrijk dat gasten hun mening kunnen geven over de locatie, de service en de kwaliteit van het eten en drinken. Om alle bezoekerservaringen in kaart te krijgen, zijn wij recent aangesloten bij Meeting Review; de meest complete zoekmachine voor meetinglocaties en meetingdiensten.

Wij hebben de afgelopen periode veel positieve reacties ontvangen vanuit klanten en dat maakt ons ongelofelijk trots. Maar ook tips en suggesties horen wij graag. Zo kunnen wij onze diensten nog verder verbeteren en op de wensen van onze klanten laten aansluiten.

Nieuwsgierig wat onze gasten vinden? Hieronder een selectie van de reacties die wij hebben ontvangen. Of neem een kijkje op Meeting Review.

“Een mooie plek om te zijn. Goed uitgerust met moderne middelen, prima wifi, parkeergelegenheid en uitstekende lunch. Ook de service is er goed. Op het allerlaatste moment nog kunnen regelen dat we er om 8.30 terecht konden voor een vooroverleg. Eigenlijk zouden we er pas om 10.00 uur zijn. Het idee dat deze locatie vroeger een varkensstal was maakte het nog leuker. Dank voor een prima ontvangst.”

 

“Unieke landelijk gelegen locatie, mooie buitenterras tussen de oude boomgaard. Mooie ruimtes voor grote en kleine groepen om te vergaderen, De lunch tussendoor is zeker aan te bevelen. Kortom een prachtige gelegenheid voor een ‘time out’.”

 

“Mooie locatie in het groen, keuze uit diverse ruimten met goede faciliteiten. Juist het weg zijn uit de dagelijkse hectiek lukt hier goed met ook een mooie buitenruimte.”

 

“Toplocatie. Absolute aanrader.”

 

“Fantastische dag gehad bij LOODS10 in Oudewater. We hebben onze partnerdag hier gegeven voor zo’n 45 personen. Kennissessies en een afsluitende barbecue en borrel. Erg prettige samenwerking met José en George; erg betrokken en alles was tot in de puntjes verzorgd. Zeker een aanrader voor vergaderingen of events.”

 

“Prima plek om te vergaderen en te teambuilden. Mooie vergaderzaak voorzien van alle gemakken. Gastvrije ontvangst en we werden op onze wenken bediend. De lounge ruimte en het buiten terras nodigen uit om out of the box te denken. Het is een zeer inspirerende omgeving. Zeer de moeite waard en wij komen zeker weer!”

 

“Prachtige locatie. Aan alles is gedacht. Fijne locatie voor een brainstorm, bijeenkomst of feest op een mooie plek.”

 

“Fantastische locatie zeer sfeervol ingericht met alle gemakken voor vergadering, receptie, etentje of een leuk feestje ! Prachtig uitzicht. Geweldige plek om nieuwe energie op te doen. Chapeau!”

2018-04-12T12:03:49+00:00